Bekaj: Jam në shok për momentin, ndjenjë e papërshkrueshme

Visar Bekaj është shprehur shumë i lumtur që ka fituar rastin në ndeshje zyrtare me Kosovën.

“Jam në shok për momentin, ndjenjë e papërshkrueshme. Nuk kam mundur të besoj. Më erdh rasti në një ndeshje shumë të fortë. E falenderoj Zotin, do të jetë motiv për të ardhmen. Kemi hyrë në fushë të mos pranojmë gol, të shkojmë deri në minutat e fundit dhe të provojmë. Fatkeqësisht pësuam gol. Jemi të kënaqur me pikën. Kishim kundërshtar të fortë. E kemi merituar pikën. Lojtarët kosovarë kanë shumë cilësi. Por problemi është infrastruktura”, ka thënë Bekaj.

Dellova dhe Krasniqi janë të kënaqur me pikën e fituar

Shaqiri: Duhet me ndreq stadiumin se është marrë me pa bota atë fushë