Behrami me shokë nxejnë Ibizan

Valon Behrami bashkë me miqtë e tij nga Napoli po shijojnë pushimet në Ibiza.

Futbollisti, Valon Behrami, ka zgjedhur Ibizan për t’i kaluar pushimet.

Ai ka udhëtuar atje me të dashurën e tij, Elenën dhe vajzën e tyre. Gjithashtu, në Ibiza ata udhëtuan me miqtë e tyre nga koha te Napoli.

Paolo Cannavaro dhe Giandomenico Mesto shoqëronin Valonin në Ibiza.

 

largea_valon-behrami_19181435349899 (1)