Befason Vanessa

Modelja dhe aktorja e njohur Vanessa Jeri, ka befasuar të gjithë duke treguar se është mbështetëse e madhe e futbollit e në veçanti e skuadrës peruane Allianz Lima.

Vannesa ka thënë se shumë shpesh përcjell skuadrën nga shkallët e stadiumit.

 

219709

 

vanessa-jeri-anfitrionas-9