Befasohet Flamurtari, lehtë për Lirinë dhe Gjilanin

Kosova e Prishtinë e ka mposhtur Flamurtarin me rezultat 2:1, duke e shkaktuar edhe befasinë e vetme në këtë gjiro. Lideri Gjliani është treguar I sigurt kundër fqinjëve të Lepencit, duke shënuar fitore 3:0. Liria po ashtu ka shënuar fitore duke e mposhtur Ulpianën 2:0.

Dukagjini ka shënuar fitore kundër 2 Korrikut, në një ndeshje të fortë ku rezultati në fund doli të jetë 2:1.

 

Liga e Parë

Dukagjini  – 2 Korriku                       2:1

Kosava (P) – Flamurtari                 2:1

Liria – Upiana                                     2:0

Gjilani –  Lepenci                               3:0