Beckahm me urimë special (FOTO)

Ish-futbollsiti i shumë skuadrave evropiane, David Beckahm, ka shfrytëzuar profilin e tij zyrtarë në ‘Facebook’, për të uruar ditëlindjen e djalit të të madh Brooklyn.

“Urime ditëlindja djali imë i madh”, shkroi Becks, në ‘Facebook’, duke i bashkangjitur kështu edhe dy fotot kur ai ishte fëmijë dhe tani së bashku me të.

10984570_10152547214471571_3246872649640244578_n

11024626_10152547214451571_8076242826631702563_n