“Brazilians from Balkans” në Plzen

Tifozë të ndryshëm kanë nisur të mbushin sheshin e Plzenit.

Një transparentë interesant është ai i “Brazilianëve të Ballkanit” (Brazilians of Balkan), shkruan Gazeta Olle.

Kjo ishte ide e tifozit të rregullt të kombëtares, Kujtim Gjevori.

Ai thotë se transparentin e merr ngado.

Kosova sonte luan me Çekinë prej orës 20:45.

“Olle” ka të dërguarit e saj në Plzen dhe do t’iu informojë vazhdimisht me më të rejat. /Gazeta Olle/