Bayerni futet në ‘luftë’ për holandezin

Pasi u tha se Manchester United është afër talentit holandez dhe shënuesit më të mirë të këtij kampionati Memphis Depay në garë ka ndërhyrë edhe kampioni gjerman Bayern Munich.

Çmimi i lojtarët mund të ngjitet deri në 40 milionë, duke parë skuadrat e interesuara, ndëra PSV është duke i fërkuar duart.

Për holandezin magjik janë të interesuara edhe PSG, Liverpool dhe Tottenham.