Batatina show në “Arenën” e Tribuna Channel

Trajneri i Llapit, Tahir Babatina, e ka treguar rrugën interesante të Llapit drejt Superligës, duke treguar edhe se çka do të synojnë llapjanët në elitë.

Në emisionin “Arena” në Tribuna Channel, Batatina foli edhe për çështjen e përforcimeve dhe atë të stadiumit “Zahir Pajaziti”.