Basketbollisti kosovar merr ftesë nga kjo Përfaqësusese

Kosova dhe shqiptarët nuk do të jenë pa reprezentuesit e saj në Kampionatin Evropian. Pas ftesës që ka marrë Dardan Berisha nga Polonia, së fundmi edhe një lojtar tjetër që vjen nga Kosova ka marrë ftesë.

Bëhet fjalë për njërin prej lojtarëve dhe fundorëve më perspektiv në Evropë, Kenan Spahiun, që aktivizohet tek Fenerbahce.

Ai ka marr ftesë për Kampionatin Evropian nga Përfaqësuesja turke.

Spahiu aktivizohet në pozitën 1, dhe është vetëm 20 vjeçar. Ai tek Turqia shihet si njëri nga lojtarët që do ta mbajë barrën kryesore në vitet e ardhshme.