Basketbollistët e Sigal Prishtinës po rreziten në Kroaci (FOTO)

Treshja e basketbollistëve të Sigal Prishtinës, Nenad Deliç, Fisnik Rugova e Granit Rugova, pas titullit të kampionit në Kosovë, tani pushojnë në qytetin bregdetar dalmat, në Split.

Në foto shihen mjaft të relaksuar dhe bile edhe të frymëzuar nga ai titull. Vëllezërit Rugova janë në humor të mirë sikurse edhe Deliçi, që po kalon momente të këndshme dhe ndihet krenar që ka përqafuar titullin nën petkun e Prishtinës.

sIGAL

sigali sigal pr - rilski