I bashkon Adidasi

Marka e njohur e veshmbathjeve Adidas, ka bërë një spot publicitar tejet interesante me futbollistët të cilët janë pjesë e kësaj firme. Lionel Messi, Luis Suarez, Gareth Bale, James Rodrigues, dhe Karim Benzema, janë bashkuar jo për të luajtur me një ekip, por për të reklamuar produktet e kësaj të fundit.

Për më shumë shihni spotin reklamues të bërë nga Adidas.