Ballisti viziton edhe “Torcidën” (FOTO)

Personi që tashmë po thirret si hero kombëtar, Ismail Morina – Ballisti, e ka vazhduar ‘eskurzionin’ nëpër Kosovë. Pasi që vizitoi “Kuqezinjtë e Jakovës” në Gjakovë dhe “Shqiponjat” në Pejë, ai sot ka qëndruar në Mitrovicë ku është takuar me “Torcidën”.

Nuk ka munguar një foto e përbashkët, e cila është shpërndarë menjëherë në rrjetet sociale. /Gazeta Olle

996127_710328999087934_8802598167641933401_n

11045352_851060994961661_4579432880532176_n