Ballisti ua nxjerrë flamurin autokton përsëri serbëve

Ismail Morina – Ballisti, gjatë ditëve të fundit ka qëndruar në Mitrovicë, ku ka ndenjur bashkë me tifo-grupin e këtij qyteti, “Torcidën”. Ai e ka bërë një foto të bukur bashkë me themeluesin e këtij grupi, Shefqet Begu dhe kryetarin Adnan Musa, në pjesën veriore të Mitrovicës, shkruan Gazetaolle.com.

Siç dihet në atë pjesë të qytetit kosovar pjesa më e madhe e popullsisë është serbe, por kjo s’i ka penguar treshes që ta nxjerrë flamurin e famshëm autokton dhe ta bëjë një foto me të. /Gazeta Olle