Ballisti tregon se si futi dronin në stadium

Ismail Morina, i njohur si Ballisti, ka treguar se si e ka futur dronin në Stadiumin e Beogradit në ndeshjen Serbi – Shqipëri.

“Dronin e futa në stadium, nga ku isha i vendosur, por më nuk shihja mjaftueshëm”,ka thënë Ballisit.

Të hënën mund ta ndiqni intervistën e plotë të Ballistit të dhënë për Supersport. Kjo intervistë do të transmetohet në ora 22:00 në T-HD dhe ora 23:15 në SportNews.