“Ballistët” porosi “Vojvodëve”: Ju shkelim edhe me kulturë edhe me tifo

Në ndeshjen e sotme teteks-SHKËNDIJA, përveç lojës në fushën e gjelbërt-interesante ishte edhe rivaliteti ndërmjet Ballistëve dhe Vojvodëve në shkallët e stadiumit. Pas ndeshjes para pak minutash me një kumtesë kanë dalur tifo grupi i ekipit kuq e zi, Ballistët.

 

Në postimin e tyre në faqen zyrtare në facebook shkruan:

 

Legjenda thot që Miroslav Jovanovski ende feston golin që “shënoi” duke vrapuar reth fushës në stadium. SOT, u dhënë shumë leksione kurse më kryesorja ishte që me BALLISTËT nëse kruhesh e pëson keq. Ju shkelim edhe me kultur edhe me tifo edhe në çdo aspekt tjeter ! SOT ishte vetëm njëra nga sprovat që do ti hasim këtë gjysëm sezon, dhe siç e kemi traditë ne kundërshtarët tonë i shfarosim. Të faleminderit Shëndij që na dhurove fitoren dhe nuk na le kokë ulur sot. Ju faleminderit JU TIFOZ TË FLAKT që edhe sot TETOVA dridheshte nga brohorimat dhe këngët SHQIPE ! Për ju që shanit dhe kritikonit BALLISTËT, ta keni në dije se sot ishte asgjë më shumë se fillimi. PO AFROHEN DITËT KUR BALLISTËT DO TA DËSHMOJNË VEHTEN EDHE MË SHUMË ASHTU SIÇ I KA HIJE EMRIT BALLIST