Aziz Salihu kërkon ndihmë

Legjenda e boksit, Aziz Salihu, premton një turne sa më cilësorë në nderim të klubit Prishtina, me të cilin ka arritur famën më të madhe të tij në karrierë! Ai është në fazën finale të përgatitjeve për turneun e boksit që mbahet me 5 qershor në sheshin ‘Zahir Pajaziti’ në Prishtinë.

Salihu kërkon mbështetje financiare edhe nga Kuvendi Komunal i Prishtinës që të jetë turneu edhe më i fortë. ‘Zizi’ tha se do të bën përpjekje që turneun ta shndërrojë edhe në turne tradicional dhe të jetë edhe shembull edhe për klubet tjera.