Atmosfera afër stadiumit (FOTO)

Tifozët e kombetarës shqiptare vetëm se kanë filluar të mblidhen rreth stadiumit ‘Elbasan Arena’.

Po ashtu atmosferë e shkëlqyer është edhe në vendet ku Digitalb do të mbaj koncertin dhe emisionin ndërsa aty janë mbledhur me qindra njerëz.

Gazetaolle.com ua sjell disa foto nga Elbasani.

 

doni 3

 

doni 1

 

doni 2

 

doni 5