Arrin garuesi i parë nga Kosova në Baku

 Alvin Karaçi, është garuesi i parë nga Kosova që ka arritur në Baku të Azerbajxhanit.

Karateisti i klubit ‘Ippon’ në kategorinë U-21 deri në 78 kg, ëshë kualifikuar në Lojërat Evropine dhe do të përfqësuesojë Kosovën m 14 qershor në kategorinë senior deri në 84 kg.

Shumic e garuesve të tjerë do të udhëtojnë nesër, njofton Komitetit Olimpik i Kosovs.