Arrestohet dhe më pas lirohet udhëheqësi i Plisave

Albert Kastrati, lider i grupit të tifozëve “Plisat” ka qëndruar në polici për disa orë duke u marrë në pyetje për ‘sulmet’ që disa pjesëtar të “Plisave” ndaj IPKO-s dhe NLB-së.

Kastrati pasi që ka dalë nga policia ka deklaruar për Indeksonline se ai është pyetur se kush janë ata persona, derisa ai ka thënë se nuk i njeh ata.

“Unë ju thash se personat që i kanë bërë ato akte nuk i njoh, por i përkrahi, sepse është akti më i vogël që kanë mundur ta bëjnë në përkrahje të komandantit Ramush Haradinaj. Kjo, sepse ai është njeriu që më së shumti i ka dhënë Kosovë dhe t’ia helmojnë sërish zemrën nënës dhe babait të tij është e papranueshme”, ka thënë Kastrati.