Arresti shtëpiak për Agim Ademin, vjen reagimi nga UEFA

Gjykata Themelore në Prishtinë ka vendosur ta aprovojë kërkesën e Prokurorisë e cila kishte kërkuar që kryetari i FFK-së, Agim Ademi të dërgohet në arrest shtëpiak për 30 ditë.

Kosova synon nismë të mbarë të kualifikimeve për Euro 2024

Arrestimi i Agim Ademit dhe saga e licencimit të FFK’së: Klubet thonë se ‘janë futur në mal’