Arena Kombëtare, ja projekti i ri (FOTO)

Stadiumi i ri do ketë parkingje, vende të rezervuara për autobuzët, dhe e veçanta është se stadiumi do të jetë i rrethuar nga ambjente publike.

Në fjalën e tyre projektuesit italianë shprehen se  stadium është projektuar me idenë e një teatri.

Katër hyrjet e stadiumet do të jenë të ndara nga njëri-tjetri dhe është projektuar për të shmangur rralët e gjata.

Akustika do të jetë mrekullueshme, ndërsa në katet e nëndheshme do të ketë dyqane, lokale e shërbime të tjera.

ARENA 1

ARENA 2