Arbëria kompleton marrëveshjet me 13 futbollistë për edicionin e ri

Skuadrat e Ligës së Parë po bëjnë përgatitjet e fundit para fillimit të edicionit të ri, i cili pritet të jetë mjaft interesant. 

Skuadra e Arbërisë ka njoftuar se ka arritur marrëveshje për vazhdimin e bashkëpunimit për një vit me plot 13 futbollistë.

Bëhet fjalë për Arbnor Gashi, Jetlir Berisha, Alban Reka, Ardit Jashari, Albert Gerbeshi, Edmond Hyseni, Albin Uka, Auron Hamiti, Shkodran Uka, Drin Zhegrova, Albin Pllana, Andi Bikliqi dhe Medin Ahmeti.

Njoftimi i plotë nga KF Arbëria:

𝐊𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐤𝐚𝐭𝐞 𝐳𝐲𝐫𝐭𝐚𝐫𝐞 :

𝐊𝐅 𝐀𝐑𝐁𝐄𝐑𝐈𝐀 𝑛𝑗𝑜𝑓𝑡𝑜𝑛 𝑠𝑒 𝑘𝑒𝑚𝑖 𝑎𝑟𝑟𝑖𝑡𝑢𝑟 𝑚𝑎𝑟𝑟𝑣𝑒𝑠ℎ𝑗𝑒 𝑝𝑒𝑟 𝑣𝑎𝑧ℎ𝑑𝑖𝑚𝑖𝑛 𝑒 𝑏𝑎𝑠ℎ𝑘𝑝𝑢𝑛𝑖𝑚𝑖𝑡 𝑝𝑒𝑟 𝑛𝑗𝑒 𝑣𝑖𝑡𝑒 𝑚𝑒 :

𝑨𝒓𝒃𝒏𝒐𝒓 𝑮𝒂𝒔𝒉𝒊
𝑱𝒆𝒕𝒍𝒊𝒓 𝑩𝒆𝒓𝒊𝒔𝒉𝒂
𝑨𝒍𝒃𝒂𝒏 𝑹𝒆𝒌𝒂
𝑨𝒓𝒅𝒊𝒕 𝑱𝒂𝒔𝒉𝒂𝒓𝒊
𝑨𝒍𝒃𝒆𝒓𝒕 𝑮𝒆𝒓𝒃𝒆𝒔𝒉𝒊
𝑬𝒅𝒎𝒐𝒏𝒅 𝑯𝒚𝒔𝒆𝒏𝒊
𝑨𝒍𝒃𝒊𝒏 𝑼𝒌𝒂
𝑨𝒖𝒓𝒐𝒏 𝑯𝒂𝒎𝒊𝒕𝒊
𝑺𝒉𝒌𝒐𝒅𝒓𝒂𝒏 𝑼𝒌𝒂
𝑫𝒓𝒊𝒏 𝒁𝒉𝒆𝒈𝒓𝒐𝒗𝒂
𝑨𝒍𝒃𝒊𝒏 𝑷𝒍𝒍𝒂𝒏𝒂
𝑨𝒏𝒅𝒊 𝑩𝒊𝒌𝒍𝒊𝒒𝒊
𝑴𝒆𝒅𝒊𝒏 𝑨𝒉𝒎𝒆𝒕𝒊

𝑁𝑑𝑒𝑟𝑠𝑎 𝑘𝑒𝑚𝑖 𝑝𝑟𝑜𝑚𝑜𝑣𝑢𝑎𝑟 𝑛𝑒 𝑒𝑘𝑖𝑝𝑒𝑛 𝐴 𝑝𝑜𝑟𝑡𝑖𝑒𝑟𝑖𝑛 15 𝑣𝑗𝑒𝑞𝑎𝑟 𝑰𝒔𝒖𝒇 𝑼𝒌𝒂

𝐺𝑗𝑖𝑡ℎ𝑎𝑠ℎ𝑡𝑢 𝑒𝑘𝑖𝑝𝑖 𝑟𝑖𝑘𝑡ℎ𝑒𝑢 𝑛𝑒 𝑠𝑘𝑢𝑎𝑑𝑒𝑟 𝑝𝑜𝑟𝑡𝑖𝑒𝑟𝑖𝑛 𝑹𝒆𝒙𝒉𝒆𝒑 𝑩𝒆𝒓𝒃𝒂𝒕𝒐𝒗𝒄𝒊 𝑑ℎ𝑒 𝑙𝑜𝑗𝑡𝑎𝑟𝑖𝑛 𝑨𝒓𝒎𝒆𝒏𝒅 𝑮𝒂𝒔𝒉𝒊𝒏

𝐾𝑙𝑢𝑏𝑖 𝑓𝑎𝑙𝑒𝑛𝑑𝑒𝑟𝑜𝑛 𝑙𝑜𝑗𝑡𝑎𝑟𝑒𝑡 𝑒 𝑙𝑎𝑟𝑔𝑢𝑎𝑟 𝑑ℎ𝑒 𝑖 𝑢𝑟𝑜𝑛 𝑠ℎ𝑢𝑚𝑒 𝑠𝑢𝑘𝑠𝑒𝑠𝑒.

/Gazeta Olle/ 

Rabiot – United: Drejt dështimit, klubi anglez dhe francezi nuk arrijnë akordin e pagës

Zyrtare: Kastriot Imeri transferohet te gjiganti zviceran Young Boys Bern