Arango imiton Suarezin (VIDEO)

Së të kafshosh kundërshtarin tashmë është bërë një modë e tregon edhe mesfushori nga Venezuvela, Juan Arango.

Arango që ishte më parë pjesë e Borussia Monchengladbach tashmë luan në kampionatin meksikan dhe është pjesë e Tijuana.

Arango disa sekonda para fundit të ndeshjes u afrua te kundërshtari Jesus Zavala  dhe e kafshoi atë, ndërsa kundësrhtari vrapoi drejt gjyqtarit për t’i treguar shenjat e mbetura nga kafshimi i Arangos.

Arango që njihet për gjuajtjet e lira e imitoi këtë radhë Suarezin që njihet si mbret i kafshimeve.