Apeli refuzon kërkesën e Ademit për ndërprerjen e masës së arrestit shtëpiak

Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesën e kryetarit të FFK-së, Agim Ademi për ndërprerjen e masës së arrestit shtëpiak.

Burime të IndeksOnline bëjnë me dije se kërkesa e tij është hedhur poshtë nga ana e Apelit.

Në anën tjetër rikujtojmë se Agim Ademi po hetohet për dy vepra penale, ‘keqpërdorim i besimit’ dhe ‘shmangie nga tatimi’. Ai ndodhet nën masën e arrestit shtëpiak prej 1 muaji.

Çfarë është Snus – “droga” më e re që po çmend futbollistët

Komiteti Ekzekutiv i FFK-së kërkon licencimin nga MKRS