Anulohet derbi i madh?

Derbi në mes të Tiranës dhe Partizanit nuk do të zhvillohet në stadiumin “Qemajl Stafa”.

Tapeti i ri që është vendsour disa ditë më parë, nuk është gati thonë specialistët e huaj që e kanë vendosur atë. Përgatitjet janë ndërprerë në kryeqytet.

Stadiumi i Elbasanit nuk ështe në gjendje ta pres ndeshjen ndërsa ai i Teutës është i zënë.

Pritet breda ditës të kuptohet se ku do të zhvillohet kjo ndeshje e shumëpritur, i cilësuar si derbi më i madh shqiptar.