Ancelotti nuk ka frikë

Trajneri i Real Madridit Carlo Ancelotti, pavarsishtë në rezultatet në të cilat është duke kaluar ekipi i tij ka thënë para ndeshjes me Barcelonën se kjo ndeshje nuk do të vendos rreth të ardhmës së tij.

“Kjo ndeshje nuk do ta përcaktoj të ardhmën time. Ndeshja me Barcelonën nuk do të jetë aq vendimtare sa të vendoset se a do të jem apo jo trajner i Real Madridit dhe për këtë nuk jam duke u shqetësuar”, u shpreh Ancelotti.