Amir Rrahmani e zbulon pikën e fortë të Islandës

Qendërmbrojtësi i Kosovës, Amir Rrahmani, ka zbuluar njërën nga pikat e forta të Islandës.

Sipas tij, mund t’ju vije nga ndërprerjet.

“Islanda është shumë e rrezikshme nga ndërprerjet. Duhet të kemi kujdes nga gjuajtjet e lira të tyre dhe prej goditjeve nga këndi. I kemi parë se si luajtën në Evropian, prandaj do ta kemi mjaft vështirë”, tha Rrahmani për KTV-n, raporton Gazeta Olle.