Amia Miley, e dashuruar në NBA (FOTO)

Amia Miley, është një bukuroshe me prejardhje italiane. Ajo  tani është një modele ndërsa do te marr pjesë edhe në serialin “Detektivi i vërtetë”.

Amia më parë ka punuar si porno-stare.

Ka një pasion të madh për të basketbollin dhe ligën më të fortë në botë, NBA.

 

oh 3

 

oh

 

oh oh oh

 

oh 1

 

ohh ball

 

oh 4