Amerikanin e Bashkimit e befasojnë ndryshimet në qytetin e Prizrenit

Mark Dawson është rikthyer pas dy vitesh tek Kosova e Re Bashkimi. Basketbollisti amerikan, tregon ndryshimet që ka parë në qytetin e Prizrenit pas dy vitesh.

“Jeta në Prizren është shumë më ndryshe se herën e kaluar kur isha këtu. Ka ndërtime të reja, restaurant dhe institucione, gjë që nuk ishin para dy vitesh. Qyteti ka ndryshuar për të mirë”, thotë Dawson për GazetaOlle.com.

dawson

Ai e ka pritur mirë lajmin për pranimin e Kosovës në FIBA. “Kjo është një gjë shumë e mirë për Kosovën dhe ligën këtu”.

Daëson foli edhe për Bashkimin, duke thënë se ka ndryshuar goxha shumë sa i përket lojtarëve. “Tani kam bashkëlojtarë të tjerë, për dallim nga hera e parë”. (Gazeta Olle)