Amarilda Prenga, sjell Evropën në Kosovë (VIDEO)

Kur pasioni shndërrrohet në profesion, s’ka se si të jetë më mirë. Jeta lidhet ngushtësisht me dy shtylla tashmë të njohura botërisht – me të sotmen dhe të ardhmen…

Ky fat e përcolli edhe personazhin e bisedës së javës, volejbollisten shqiptare Amarilnda Prenga, e cila është njëra nga shumë emrat e familjes Prenga që iu përkushtua sportit, jo sa për sy e faqe, por për të arritur majat…

Amarilda, ka trashëguar pasionin e prindërve, që poashtu ishin të lidhur me sportin, për të përçuar traditën edhe te dy motrat e saj, Arjola dhe Adelajda, që dolën nga Rrësheni i vogël i Shqipërisë e deri në Evropën e madhe…/Tribuna Channel/

 https://www.youtube.com/watch?v=H5tr60BDWz4