Altea Hajrizi dhe Salidin Rama, kanë përfunduar garat në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj

Tenistët tanë, Altea Hajrizi dhe Salidin Rama, kanë përfunduar garat në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj, që po mbahet në Banska Bystrica të Sllovakisë.

Të të garuesit tanë u përballën me bartësit e grupeve, ndaj të cilëve pësuan humbje 2:0 në sete, në raundin e parë të garave të tenisit.

Hajrizi u përballë me rumunen Eva Ionescu, ndërsa Rama me çekun, Jan Kumstat.

 

Xavi: Ja cfarë ju them lojtarëve për të ardhur te Barcelona

Drita pjesë e Kupës Ballkanike