Aliti prezantoi planin strategjik të KOK-ut dhe sistemin e sportit në Kosovë

Në kuadër të përfundimit të kursit të avancuar evropian për administrator të sportit (S2ABC), sekretari i përgjithshëm i KOK-ut, Besim Aliti, ka ligjëruar para adiministratorëve vendorë dhe ndërkombëtarë.

Sekretari Aliti prezantoi planin strategjik të KOK-ut dhe sistemin e sportit në Kosovë.

Moduli i fundit i kursit u mbajt në Kosovë, ndërsa në mesin e të diplomuarëve ishin edhe përfaqësuesit e KOK-ut, drejtori për financa, Endrit Syla dhe udhëheqësja e Departamentit Ligjor, Blerina Imeri.

Publikohet lista nga trajneri Foda, këta janë lojtarët e grumbulluar për ndeshjet e muajit mars

Hidhet shorti në Ligën e Konferencës, Edon Zhegrova do luaj përballë Aston Villas