Albin Tahiri doli i 48-ti në super sllallom të madh të kampionatit botëror

Albin Tahiri ka përfunduar garën e super sllallomit të madh në kampionatin botëror, që po mbahet në Are të Suedisë.

Skitari ynë doli i 45-ti nga 71 garues, me kohë: 1:31.72 sekonda, shkrun Komiteti Olimpik i Kosovës, raporton Gazeta Olle. Albini u lëshua i 68-ti urojmë fat dhe suksese Albinit në disiplinat tjera.

Në ditët e ardhshme, Albini garon në disiplinat: sllallom, sllallom i madh, lëshim dhe kombinim alpik.