Albert Bunjaku: Kur e ftova Adnan Januzajn, ai…

Adnan Januzaj i ka rënë pishman. Dështimit total në Kombëtaren e Belgjikës, ku tashmë as që po grumbullohet nga përzgjedhësi Marc Wilmots, ka bërë që ai të ndërrojë mendje dhe të konsiderojë edhe seriozisht ardhjen në Përfaqësuesen e Kosovës.

I kontaktuar nga Tribuna Channel, përzgjedhësi i Përfaqësueses së Kosovës, Albert Bunjaku, dha deklarata interesante.