Alban Rama, emërohet kryetar i ri i KB Rahoveci

Sot eshte mbajt mbledhja e jashtezakonshme e kuvendit te KB Rahovecit, ku jane diskutur pikat e rendit te dites dhe jane marr vendimet e rendesishme per vazhdimin e klubit te Rahovecit.

Ne kete mbledhje eshte zgjedhur kryetari i ri, z. Alban Rama dhe gjithashtu eshte zgjedhur Bordi i ri i cili do te udheheq klubin e qytetit tone.

Edhe pse ka mbetur edhe pak kohe nga fillimi i kampionatit, bordi i ri eshte zotuar se do te bej qe eshte e mundur qe ekipi i Rahovecit te kompletohet dhe te vazhdojne garat me sukses gjate sezonit 2020/2021. Suksese klubit tone!