Alarm te Kosova, lëndohet ylli i madh

Mesfushori Valon Berisha duket se ka pësuar një lëndim në stërvitjen e parë të Kosovës para ndeshjes me Islandën.

Mjeku aktualisht është me të dhe po kryen disa kontrolle.

Valon Berisha është shënuesi i vetëm i Kosovës në këto eliminatore.