“Al Trade” fiton kontratën 3.8 milionëshe për renovimin e Stadiumit të Prishtinës

Tenderin për renovimin e Stadiumit të Prishtinës që kap vlerën 3 milionë e 843 mijë euro e kanë fituar dy kompani që është konsideruar se kanë pasur ofertën më të përshtatshme.

“Al Trade dhe N.P. Izolimi” kanë fituar kontratën për renovimin  stadiumit të Prishtinës. Njoftimi ka dal na faqen zyrtare të Komisionit Rregullativ i Prokurimit Publik (KRPP), transmeton Indeksonline.

Këto dy kompani do të kryejnë punën për Renovimin e Stadiumit Ekzistues në Prishtinë sipas projektit të hartuar nga MKRS-ja në bazë të Detyrës Projektuese të hartuar nga Komuna e Prishtinës.

Investitor janë Komuna e Prishtinës dhe Ministria e Kulturës në bashkëfinancim. Ministria e Kulturës financon 75 për qind të projektit dhe Komuna e Prishtinës 25.