Ajet Shosholli: Kosova ka një grup të mirë të lojtarësh, pres që kjo gjeneratë të na kualifikoj në Evropian ose Botëror

Trajneri i mirënjohur kosovar, Ajet Shosholli në një deklaratë për Open-TV ka thënë se Kombëtarja e Kosovës ka një grup të mirë lojtarësh dhe se nga kjo gjeneratë pret të kualifikon në ndonjë kampionat evropian ose botëror.

Në linkun e mëposhtëm mund të ndiqni deklaratën e tij për Open-TV.

“Shqipëria është me fat që e ka Jasir Asanin”, trajneri i njohur kosovar, Ajet Shosholli me fjalë të mëdha për majtakun kuqezi!

UEFA nuk lejon asnjë ndeshje në Izrael