Aguero ia përkujton Barcelonës Bayernin dhe Romën

Nëpërmjet faqes zyrtare të Manchester City-t, sulmuesi Sergio Aguero ka folur për sfidën e nesërme në Champions League kundër Barcelonës.

“Kemi besim se mund të bëjmë mirë. Kur na kujtuan për të eleminuar kemi mundur Bayern Munchen dhe Romën, duke treguar se mund të mundim skuadrat më të mira në Europë. E kam thënë vitin e shkuar dhe e përsëris: është përherë bukur të përballesh me skuadrat më të forta në Europë”, ka thënë Aguero