Agjenti i Martinez: Me Milanin ende nuk është mbyllur

Milan mendonin se ishte mbyllur marrëveshjen për planet e Jackson Martinez, pasi Atletico Madrid sipas mediave kishte marrëveshje me sulmuesin.

Por agjenti i kolumbianit ia hap përsëri derën Milanit.

“Ju shkruani në lidhje me çdo gjë, por ne nuk dimë asgjë. Njerëzit flasin shumë, por unë e përsëris, nuk ka marrveshje, me çdo ekip ka vetëm negociata të vazhdueshme”.

“Atletico Madrid dhe Milan ishim më të intersuarat por nuk ka asgjë plotësisht të mbyllur. Jackson mund të bëjë gjëra të mëdha, qoftë në Spanjë, Itali apo Angli”.