Agjenti i Baccas në Milano

Sulmuesi i Sevillas Carlos Bacca ka klauzolë prej 30 millionë euro.

Një shifër që Milan do të përpiqet ta ulë duke hyrë në negociata dhe duke tentuar ndonjë shkëmbimë.

Adil Rami, mbrojtësi francez i Milanit dëshion që të shkojë te Sevilla dhe Milani këtë do të mundohet ta përdorë që ta ulë çmimin.

Ndërkohë, agjenti i kolumbianit ka mbërritur në Milano me një qëllim shumë të qartë, që të përpiqen ta sjellë klientit të tij në Milano në këtë afat kalimtar.