Agjenda e Kosovës për ditën e sotme

Kosova zhvillon sot zhvillon stërvitjen e parë në Stadiumin “Loro Boriçi”, një ditë para takimit me kundërshtarin e radhës, Islandën.

Stërvitja zhvillohet nga ora 17:00 dhe vetëm pak minuta do të jetë e hapur për media, për të vazhduar pastaj me seancë të mbyllur.

Po ashtu, sot të dy përfaqësueset do të mbajnë konferencë për media.