Agim Ademi fjalëpak në fjalimin e tij: “Kemi pak fjalë e shumë punë”

Presidenti i FFK-së, Agim Ademi, në fjalimin e tij ishte tejet i shkurtër gjatë fjalimit të Laureatëve 2019.

Ai tha se gjatë vitit 2019 kemi folur pak e kemi punuar shumë.

“Kemi pasur më pak fjalë dhe më shumë punë. Besoj se që sonte do të jetë një natë e mirë, ku do t’i shpërblejmë më të mirët. I uroj të gjithë laureatët një vit të mbarë dhe të suksesshëm”, tha Ademi në fjalimin e tij, raporton Gazeta Olle.

Ceremonia Laureatët 209 po mbahet në Hotel Emerald në Prishtinë.