Adriatik Rraci, Menaxher i Përfaqësueseve të Kosovës

Adriatik Rraci është emëruar Menaxher i Përfaqësueseve të Kosovës në Federatën e Basketbollit të Kosovës (FBK).

Rraci për pesë vite ka qenë në klubin e Pejës, nga viti 2016 deri më 2021, duke qenë Menaxher i Klubit, ndërsa në dy vitet e fundit ka qenë edhe Drejtor Sportiv në klubin pejan.

Adriatiku ka qenë basketbollist i klubit verdhezi, nga grupmoshat e reja deri në ekipin e parë.

Ai është shprehur i kënaqur që do të jetë pjesë e Përfaqësueseve të Kosovës.

“Jam i lumtur me pritjen që më është bërë në FBK dhe mezi po pres të filloj punën. Jam i motivuar për të punuar me Përfaqësueset e Kosovës dhe shpresoj se do të kemi suksese së bashku”, është shprehur Rraci për faqen zyrtare të FBK-së.

Sekretarja e Përgjithshme e FBK-së, Elvira Dushku, ka shtuar që Rraci do të jetë një ndihmë e madhe për Federatën e Basketbollit dhe Përfaqësueset e Kosovës.

“Jam e lumtur që Adriatik Rraci i është bashkuar Federatës së Basketbollit të Kosovës. Përvojën e tij disa vjeçare do ta bartë edhe në Përfaqësueset e Kosovës dhe të kontribuoj në realizimin e programeve të FBK-së. Ne zhvillojmë shumë aktivitete dhe gara ndërkombëtare me Përfaqësueset e Kosovës, andaj shpresoj që do të kemi suksese së bashku”, theksoi Dushku.

Ferizaj shënon fitore të madhe në derbi ndaj Vushtrrisë, i gjithë stadiumi në festë

Prishtina me letër drejtuar FFK-së ku i bën me dije se nuk kanë mundësi teknike dhe as financiare që t’i luajnë ndeshjet jashtë kryeqytetit