Abidal ndihmonë Barcelonën për të trasnferuar këtë lojtar

Ish-futbollisti i Barcelonës, Eric Abdial, ka konfirmuar se është duke u munduar që ta bind bashkëkombasin e tij Paul Pogba, që ti bashkohet Barcelonës.

“Kam biseduar me Pogban dhe i kam propozuar atij që të vijë në Barcelonë. Ai është një lojtar i mrekulleshëm dhe shpresoj se shumë shpejt do të bëhet lojtar i Barcelonës”, deklaroi Abidal.