Abedin Zeka: Ky draft-statut ka shumë shkelje, nuk duhet të votohet

Po vazhdohet të mbahet Kuvendi i Jashtëzakonshëm i FFK-së.

Presidenti i Trepçës ’89, Abedin Zeka ka kritikuar draft-statutin që është propozuar dhe ka thënë se nuk duhet të votohet, transmeton GazetaBlic Sport.

“Problemi ynë kryesor është licencimi. Ky draft-statut ka shumë shkelje, ose duhet të shqyrtohet pikë për pikë, ose të mohohet. Nëse FIFA dhe UEFA kanë këtë lloj statuti me kaq shumë shkelje, atëherë është për të ardhur keq”, tha Zeka në fjalimin e tij.

Salihu: Pikërisht letra e FIFA-s konfirmon se Agim Ademi nuk mund të jetë kryetar, FFK e keqinterpretoi letrën qëllimshëm

Zymberi: Ky draft-statut ka shumë shkelje, kërkojmë të shtyhet votimi për një muaj