A ka kërkuar Messi të sjell Agueron në Barcelonë?

Lionel Messi dhe sulmuesi i Manchester Cityt, Sergio Aguero, janë miq të ngushtë në jëtën private. Por pavarësisht kësaj kryetari i skaudrës së Barcelonës, Josep Maria Bartomeu, ka thënë se Messi, kurrë nuk ka kërkuar nga ai që të sjell në ‘Cam Nou’ shokun e tij të ngushtë.

 

“Ne të gjithë i dimë se Messi dhe Aguero, janë miq tejet të mirë. Por Messi, nuk ka më ka thënë asnjëherë për të transferuar atë në Barcelonë”, u shpreh Bartomeu.