A ja pa hajrin ndokush ‘Bastores Olle’?

Prej hapjes së portalit spotivë  ‘Gazeta olle’, përveq shumë atraksionesh dhe lajmesh të ndryshme për lexuesit, gazeta u ka ofruar edhe një tiketë në ditë ku ipen katër deri në pesë ndeshje.

Edhe pse herave të kaluara i jemi afruar shumë afër, kësaj radhe kemi kapur të katër ndeshjet (tipat).

Te ‘Gazeta olle’  mund t’i gjeni çdo dite ndeshjet që mund të luhen nga ata që pelqejnë të luajën bastore.

foto 1