Fusha më e veçantë në botë! (FOTO)

Një fushë e futbollit në Estoni po vlerësohet si një nga fushat më të veçanta në botë. Fusha e skuadrës ka një element shtesë që fushat e tjera nuk e kanë.

Në mes të fushës është i vendosur një lis i cili nuk largohet dhe është i vendosur mos të prehet. Lisi thuhet se është aty që nga koha e Stalinit dhe nuk bën të prehet.

Lojtarët shpesh e shfrytëzojnë lisin për të qenë nën hije pas lodhjes që kanë gjatë lojës. Federata e ka lejuar lisin në fushë dhe për këtë janë të njoftuara të gjitha skuadrat./Indeksonline/

F FFFFF