A do të pensionohet Buffon?

Portieri i Juventusit, Gigi Buffon, ka thënë se nuk e ka ndërmend të pensionohet nga futbollit kurse për synon që të arrijë finalen e Ligës së Kampionëve.

“Pse duhet të pensionohem? Do të ishte humbje kohe kjo gjë”, ka thënë Buffon pas ndeshjes ndaj Monacos.

“Rezultati ishte pozitiv dhe ishte mirë që e mbajtëm portën e paprekur, gjë që ja jep përparësi”, ka shtuar portieri veteran.

“Njerëzit vazhdimisht më pyesin nëse do të pensionohem, por unë jam në formë të mirë dhe do të ishte humbje kohe”.